Jokerit kiinnitti nuorta voimaa joukkueeseensa

KHL / Uutinen
Salminen on yksi jatkosopimuksen saaneista pelaajista.
Kuva © Miro Pesonen
Jokerit on täydentänyt tulevan kauden joukkuettaan kolmella nuorelle pelaajalle tehdyllä jatkosopimuksella. Sopimukset tehtiin Santeri Saaren, Jere Sneckin ja Saku Salmisen kanssa.

Jokerien GM Jari Kurri oli mielissään nuorten pelaajien jatkamisesta joukkueessa.

− Olemme todella tyytyväisiä, että korkean profiilin omat nuoret pelaajat haluavat jatkaa kehittymistään Jokereissa. Seurana meille on tärkeää pystyä auttamaan yksittäisiä pelaajia eteenpäin urallaan.

− Tälle kolmikolle tärkeää on saada tulevina vuosina runsaasti peliaikaa. Sitä pystymme heille varmasti järjestämään joko Mestiksessä, Liigassa tai parhaassa tapauksessa KHL:ssä.

Puolustaja Santeri Saari pelasi päättyneellä kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä 25 ottelua, joissa syntyi yksi tehopiste. A-nuorten SM-liigassa kausi kului Jokereiden riveissä ja pelejä kertyi seitsemän ja tehopisteitä kuusi.

Jokerien GM Kurri kehui Saarta seuran tiedotteessa.

− Saari on isokokoinen (191 cm), liikkuva, puolustava puolustaja, jolla on erittäin kova luonne, Kurri totesi.

Puolustaja Jere Sneckin kausi kului Jokereiden A-nuorten SM-liigajoukkueessa. Pelejä kertyi 47 ja tehopisteitä 29. Kurrilla oli myös oma sanansa sanottavanaan Sneckistä.

− Myös Sneck on isokokoinen (190 cm) pelaaja, jolla on avuja niin kiekottomaan kuin kiekolliseen pelaamiseen, kertoo Kurri.

Hyökkääjä Saku Salminen pelasi Mestiksen K-Vantaassa päättyneellä kaudella 13 ottelua, joissa hän teki kaksi tehopistettä. Muu osa kaudesta kului Jokereiden A-nuorten SM-liigajoukkueessa, jossa vyölle kertyi neljä ottelua kolmen tehopisteen kera. Myös Salminen sai Kurrilta kehuja.

− Salminen on isokokoinen ja fyysinen kahden suunnan sentteri. Hän on tulevaisuuden pelaajia ja hänellä on iso halu kehittyä.

Kaikkien pelaajien sopimukset ovat kaksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle