JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Jokerit kiinnitti kaksi isoa nimeä KHL-puolustukseensa

KHL / Uutinen
Väänänen nähtiin Jokerien kapteenina tällä kaudella.
Kuva © Timo Savela
Jokerit jatkoi KHL-joukkueensa kasaamista kiinnittämällä kaksi kovaa nimeä puolustukseensa. Joukkueessa jatkaa Ossi Väänänen ja joukkueeseen liittyy Ruotsin SHL:stä yhdysvaltalaispuolustaja Ryan Gunderson.

Ossi Väänänen pelasi päättyneellä kaudella Jokereissa kapteenina Liigaa ja keräsi 46 ottelussa viisi tehopistettä. Lisäksi Väänänen edusti Suomea EHT-kiertueella ja olympialaisissa yhteensä yhdeksässä ottelussa ja teki niissä kaksi tehopistettä.

Jokerien GM Jari Kurri on tyytyväinen Väänäsen jatkosta.

− Väänänen pelasi erinomaiset olympialaiset Sotšissa ja on omassa roolissaan puolustavana puolustajana Euroopan eliittiä. Hän tuo pitkäaikaisena jokerina myös jatkuvuutta KHL:ssä pelaavaan joukkueeseen.

Uutena pelaajana Jokerit-pakkaan liittyy yhdysvaltalaispuolustaja Ryan Gunderson, joka pelasi viime kaudella Ruotsin SHL:ssä Brynäsin joukkueessa. Gunderson voitti SHL:n puolustajien pistepörssin tehtyään 54 ottelussa 41 tehopistettä. GM Kurri toteaa, että Gunderson on laadukas lisä Jokerien peräpäähän.

− Gunderson on ollut kolmella viime kaudella Ruotsin liigan johtava kiekollinen puolustaja. Hän on todellinen huippu-urheilija ja tuo valtavasti taitoa joukkueemme peräpäähän.

Väänäsen sopimus on kaksi- ja Gundersonin sopimus on yksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle