Jokerit julkisti Joonas Raskin sopimuksen

LIIGA / Uutinen
Joonas Rask siirtyy ensi kaudeksi Jokereihin.

Joonas Raskin uusi työnantaja on Jokerit. 22-vuotias Rask on pelannut kuusi viime kautta Ilveksen organisaatiossa.

– Tämä on seuraava askel uralla eteenpäin. Tampereella pelasin kuusi vuotta ja nyt oli aika uudelle haasteelle, Rask toteaa Jokereiden verkkosivuilla.

Kauden 2011–2012 runkosarjassa Rask ehti loukkaantumisten vuoksi pelata vain 32 ottelua, joissa hyökkääjä teki 18 (4+14) tehopistettä. Liigakarsintojen viidessä ottelussa Rask iski neljä pistettä.

– Työteliäs, kahteen suuntaan pelaava intensiivinen hyökkääjä, jolta löytyy taitoa ja maalintekopotentiaalia. Hän ei koskaan anna periksi ja pelaa kaksinkamppailuissa sitkeästi, minkä lisäksi pysyy varmasti tekemään hyökkäyspäässä tulosta, Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Rask pelaa kaudella 2012–2013 varmuudella Jokereissa Nashville Predatorsin kanssa allekirjoitetusta sopimuksesta huolimatta.

– Viime kausi oli rikkonainen. Haluan nyt pistää itseni hyvään kuntoon ja pelata kunnon kauden täällä. Sen jälkeen olen valmiimpi siirtymään Pohjois-Amerikkaan. Sinne ei voi lähteä vain kokeilemaan, vaan pitää oikeasti olla valmis, Rask sanoo.


Joonas Rask viilettää jatkossa jokerinutussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle