IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Jokerit hankki Tyrväisen – Kalus koeajalle

LIIGA / Uutinen
Jokerit kiinnitti viime kaudella Pelicansin ja HeKin riveissä hyökänneen Juhani Tyrväisen kaksivuotisella pelaajasopimuksella. Samalla helsinkiläisseura ilmoitti testaavansa tshekkiläishyökkääjä Petr Kalusin pelitaidot.

Lahdesta Helsinkiin kapsäkkinsä muuttava Juhani Tyrväinen edusti viime kaudella kasvattiseuraansa Pelicansia yhteensä 23 runkosarja- ja karsintaottelussa, joissa 20-vuotiaan hyökkääjän tilille merkittiin kolme syöttöpistettä. Tyrväinen ehti vierailla myös sarjatasoa alempana Mestiksessä pelaavan Pelicansin yhteistyöseura HeKin riveissä 19 kamppailun ja yhdeksän (2+7) tehopisteen verran.

Kaksivuotisen sopimuksen allekirjoittanut Tyrväinen lähtee helsinkiläisseuran toimitusjohtaja Jarmo Kekäläisen mukaan tavoittelemaan paikkaa ensi kauden 2011–2012 jokerijoukkueesta.

– Tyrväinen on nuori, tavoitteellinen pelaaja ja urheilija, jolla on asenne kohdallaan. Hän lähtee taistelemaan paikasta ensi kauden jokerijoukkueessa, toteaa Kekäläinen.


Muun muassa HeKin paidassa viime kaudella kiekkoillut Juhani Tyrväinen edustaa jatkossa Jokereita.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Kalusin taidot testiin

Tyrväisen lisäksi Jokerit testaa elokuun 30. päivään asti kestävällä jaksolla tshekkihyökkääjä Petr Kalusin pelitaidot. Viime kaudella Pohjois-Amerin ykkösfarmisarja AHL:ssä Houston Aerosin ja Springfield Falconsin riveissä yhteensä 45 ottelussa yhdeksän (7+2) tehopistettä takonut Kalusilla, 23, on vyöllään 11 NHL-ottelua Boston Bruinsin ja Minnesota Wildin sotisovista.

– Kalus on mielenkiintoinen pelaaja, joka näytti 18-vuotiaana varmalta NHL-hyökkääjältä. Hän sai Bostonissa hyvän alun ammattilaisuralleen. Meillä hän saa nyt mahdollisuuden uuteen nousuun, valottaa Kekäläinen uusimman ulkomaalaishankintansa taustoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle