TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Jokerinelikko Vantaalla kauden loppuun

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jokerit ja Kiekko-Vantaa ovat sopineet Jani Kauton, Jere Ölanderin, Olavi Vauhkonen ja Tomi Pallassalon pelaavan lohipaidassa kuluvan kiekkokauden 2010–2011 loppuun asti.

Kuluvalla kaudella Jokerien SM-liigamiehistön ja Mestiksessä pelaavan Kiekko-Vantaan riveissä pelanneet maalivahti Jani Kautto, puolustaja Jere Ölander sekä hyökkääjät Olavi Vauhkonen ja Tomi Pallassalo kiekkoilevat pelisesongin loppuun vantaalaisten sotisovassa.

Maalivahti Kautto, 21, on päässyt Mestiksessä tolppien väliin kahdessa ottelussa, joissa miehen torjuntaprosentiksi on merkitty 88,37. 21-vuotias Ölander on puolestaan tahkonnut jokeripaidassa SM-liigaa kuuden ottelun verran ilman tehomerkintöjä. K-Vantaan riveissä puolustajan tilille on merkitty yhdeksän peliä ja kaksi syöttöpistettä.

Hyökkääjänä pelaava Vauhkonen, 22, on kuulunut koko meneillään olevan kauden ajan lohipaitojen tehopelaajien joukkoon, sillä miehen tilastoihin on kertynyt 38 Mestiksen runkosarjaottelussa 28 (12+16) tehopistettä. 21-vuotias Pallassalo on säestänyt hyvin Vauhkosta tekaisemalla sentterin tontilta 35 kamppailussa tehot 4+11.

Jokaisen edellä mainitun pelimiehen lainasopimus kestää lohipaidassa 30.4.2011 saakka.


Tomi Pallassalo jatkaa lohipaidassa kuluvan kauden loppuun asti.
Anette Naroma - http://anskun.net

» Lähetä palautetta toimitukselle