TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Jokereille vahvistusta Pohjois-Amerikasta ja Liigasta

KHL / Uutinen
Niemi kiekkoili viime kauden Kärpissä.
Kuva © Timo Savela
Jokerit vahvistaa puolustustaan Rasmus Rissasella. Hyökkäykseen uusina niminä liittyvät puolestaan Mika Niemi ja Joey Hishon.

Rasmus Rissanen, Mika Niemi ja Joey Hishon siirtyvät Jokereihin kaksivuotisilla sopimuksilla. Joukkueella on kasassa nyt yhteensä 28 pelaajasopimusta.

Kuopiolaislähtöinen Rissanen siirtyy helsinkiläisryhmään AHL-joukkue Charlotte Checkersistä, jossa on pelannut viimeiset viisi kautta. Isokokoisen (191 cm/ 98 kg) puolustajan tilille on kertynyt myös kuusi NHL-ottelua Carolina Hurricanesissa. Rissasella on myös runsaasti kokemusta Suomen nuorisomaajoukkueista.

− Rissanen on kova kamppailija, fyysinen, vahva ja luotettava puolustava puolustaja, kuvaili Jokereiden GM Jari Kurri.

Hishon on kiekkoillut myös viime kaudet AHL:ssä Lake Erie Monstersissa ja San Antonio Rampagessa. Päättyneellä kaudella 24-vuotias keskushyökkääjä tehtaili 62 ottelussa tehot 14+29. Kanadalaishyökkääjä on pelannut urallaan myös 13 NHL-ottelua Colorado Avalanchessa.

− Hishon on taitava, nopea sekä ratkaisukykyinen nuori pelaaja, jossa on paljon kehityspotentiaalia, Kurri kertoi.

Urallaan yli 400 Liiga-ottelua pelannut Niemi edusti viime kaudella Kärppiä ja voitti kauden päätteeksi pronssimitalin. 28-vuotias keskushyökkääjä iski oululaisjoukkueessa 57 ottelussa tehot 14+24.

− Niemi on luotettava ja monipuolinen kahden suunnan sentteri, joka on pelannut myös maajoukkueessa, totesi Kurri.

» Lähetä palautetta toimitukselle