Jokereille vahvistuksia sekä jatkosopimuksia

KHL / Uutinen
Sillanpään patapaita vaihtuu jokerinuttuun.
Kuva © Tomi Hänninen
Jokerit tiedotti viidestä jatkosopimuksesta ja kahdesta uudesta hankinnasta. Uusina kasvoina KHL-joukkueessa pelaavat puolustaja Oskari Korpikari sekä hyökkääjä Severi Sillanpää.

Jani Rita, Tomi Mäki, Riku Hahl, Semir Ben-Amor sekä Niko Peltola jatkavat Jokerien riveissä. Mäki on jokerikasvatti ja muutkin lainasopimuksella pelannutta Peltolaa lukuunottamatta ovat jo vuosien ajan pelanneet helsinkiläisjoukkueessa.

− Tämä Jokereissa jatkava viisikko tuo jatkuvuutta joukkueeseen uudessa sarjassa. He ovat erinomaisia joukkuepelaajia ja urheilijoita, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Uutena pelaajan Jokerien vahvuuteen liittyvät Oskari Korpikari ja Severi Sillanpää. Korpikari aloitti Liiga-uransa Kärpissä ja on myöhemmin edustanut myös Bluesia ja Pelicansia. Päättyneen kauden runkosarjassa Korpikari iski 54 ottelussa tehot 3+5 ja pudotuspeleissä kahdeksassa ottelussa tehot 0+2.

− Korpikari tuo kovuutta ja jämäkkyyttä takalinjoillemme. Hän on menestynyt urallaan seuroissa, joissa on pelannut, ja on omassa, puolustavan puolustajan roolissaan kansainvälistä tasoa, Kurri sanoo.

Sillanpää on ässäkasvatti, joka on pelannut neljän viime kauden aikana kaikki runkosarja- ja pudotuspelit. Viimeisellä ässäkaudellaan Sillanpää teki tehot 7+9.

− Sillanpää on erittäin urheilullinen ja tunnollinen jääkiekkoilija, jossa näemme potentiaalia kahden suunnan sentteriksi KHL:ssä. Uskomme, että uudessa ympäristössä hän saa itsestään vielä aiempaakin enemmän irti, Kurri toteaa.

Ridan, Mäen, Hahlin ja Ben-Amorin sopimukset ovat vuoden mittaisia, kun taas Peltola, Korpikari ja Sillanpää pelaavat kahden vuoden sopimuksilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle