BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jokereille lisää jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Markus Nordlund tuo kiekollista osaamista jokeripuolustukseen myös tulevalla kaudella.
Kuva © Miro Pesonen
SM-liigan kärkijoukkue Jokerit tiedotti kolmen pelaajan jatkosopimuksista tulevalle kaudelle.

Jokerit on solminut vuoden jatkosopimukset kolmen pelaajan kanssa. Tällä kertaa julkaistiin puolustajien Markus Nordlundin ja Santeri Saaren sekä hyökkääjä Juhani Tyrväisen jatkopestit.

Toista kauttaan Helsingissä pelaava Nordlund saapui Jokereihin Turun Palloseurasta, jossa puolustaja kunnostautui vahvana hyökkäävänä puolustajana. Viime kauden pudotuspeleissä mies oli yksi jokeripuolustuksen tärkeimpiä lenkkejä, mutta kuluva kausi on ollut pitkän huiskealle puolustajalla loukkaantumisten myötä hankala.

Jokereiden toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen näkee kuitenkin Nordlundin tärkeänä osana joukkuetta.

-Hän on ulottuvuutensa ja pelinäkemyksensä ansiosta tärkeä osa puolustustamme. Hän pystyi viime kaudella parhaaseensa juuri kevään kovimmissa peleissä ja uskomme, että hän tuo Suomen mestaruuden voittaneena pelaajana meille sellaista kokemusta, jota tarvitaan tärkeimmillä hetkillä.

Tänä syksynä varsinaisen läpimurron joukkueen runkopelaajiin tehnyt 22-vuotias hyökkääjä Juhani Tyrväinen jatkaa myös joukkueessa tulevalla kaudelle. Tyrväinen leimattiin pitkään enemmän alempien ketjujen pelaajaksi, mutta kuluvan kauden aikana mies on nähty säännöllisesti myös erikoistilanteissa.

Myös Kekäläinen on vakuuttunut nuorukaisen monipuolisuudesta.

-Hän on ollut yksi isoimpia parantajia tällä kaudella joukkueessamme ja mennyt huimasti eteenpäin monella eri osa-alueella. Hän tappaa jäähyjä, pelaa ylivoimassa ja pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa.

Santeri Saari on päässyt tällä kaudella jo kokeilemaan liigavauhtia muutamassa ottelussa, mutta enimmäkseen nuorukainen on pelannut Jokereiden A-junioreissa. Saari on pelannut kauden aikana isoja minuutteja ja on varteenotettava ehdokas seuran tulevaisuuden runkopuolustajaksi.   

» Lähetä palautetta toimitukselle