TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Jokereille kaksi vahvistusta Ruotsista - Salminen ja Lauridsen siirtyvät Helsinkiin

KHL / Uutinen
Lauridsen on edustanut maataan kolmissa MM-kisoissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Helsingin Jokerit on tehnyt sopimukset tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsenin sekä hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa.

Oliver Lauridsen siirtyy Jokereihin viime kauden SHL- ja CHL-mestari Frölundasta. Isokokoinen (197 cm/ 104 kg) puolustaja iski SHL:ssä 58 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 2+6. Hänen sopimuksensa on kaksivuotinen.

Maajoukkueympyröistäkin tutulla Lauridsenilla on kokemusta myös Pohjois-Amerikan kaukaloista, sillä hän on pelannut 16 NHL-ottelua Philadelphia Flyersissa. Pääosin ura kuitenkin kului AHL:ssä, jossa pelejä kertyi 264.

− Lauridsen on joukkuepelaaja viimeisen päälle. Hän on vahva oman maalin edustalla, kamppailupelaamisessa ja alivoimalla. Hänellä on alla nousujohteinen kausi Ruotsissa ja luotamme, että kehitys jatkuu myös KHL:ssä, kommentoi Jokereiden GM Jari Kurri.

Jokerit sai vahvistusta myös hyökkäyskalustoonsa, kun Växjöä edustanut Sakari Salminen teki joukkueen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. 27-vuotias laitahyökkääjä tehtaili SHL:ssä runkosarjassa 12 ottelussa tehot 4+2 ja pudotuspeleissä 13 ottelussa 3+3. Salminen pelasi päättyneellä kaudella myös Sveitsin Fribourgissa, mutta lähti sieltä kesken kauden.

− Salmisella on paljon taitoa ja juonikkuutta, minkä ansiosta hän on erinomainen vahvistus hyökkäyspäähämme. Hän on lisäksi osoittanut olevansa huippupelaaja KHL:ssä ja pelannut maajoukkueessa olympialaisissa asti, Kurri totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle