BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Johan Larsson peliajan perässä Hämeenlinnaan

LIIGA / Uutinen
HPK vahvistaa puolustustaan ruotsalaisella.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Färjestadin puolustaja Johan Larsson liittyy loppukaudeksi HPK:n puolustukseen.

HPK on saanut riveihinsä Färjestadissa vaille peliaikaa jääneen puolustaja Johan Larssonin. Aiemmin tällä kaudella Västeråsissa lainassa kiekkoillut Larsson ehti pelata joukkueessa kahdeksan ottelua tehoin 1+1.

- Kaverilla on kokoa ja näköä. Rightin mies, joka pelaa hyvin kaksinkamppailutilanteet ja omaa järkyttävän lämärin, hehkuttaa HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen.

Oikealta laukova 26-vuotias puolustaja  pelasi Färjestadissa viime kaudella 31 ottelua, joissa syntyi tehopisteet 2+1. Tätä edellisellä kaudella Allsvenskanissa kookas ruotsalainen iski peräti 14 maalia ja antoi yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä.

- Larsson myös liikkuu hyvin ja pelaa yksinkertaista kiekkoa. On hieno juttu, että saamme lisää leveyttä pakkikalustoomme, sanoo Laukkanen.

- Olen katsonut Johanin pelejä ja hän pelaa ennen kaikkea yksi vastaan yksi -tilanteet hyvin. Myös avaussyötöt ovat laadukkaita. Hän toimittaa erinomaisesti kiekkoa maalille. Larsson pelaa lauantaina, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja aikataulut pitävät paikkansa, kertoilee HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin seuran verkkosivuilla.

Larssonin sopimus on mallia 1+1 ja tekee mahdollisesti debyyttinsä oranssipaidoissa jo tulevana lauantaina KalPaa vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle