VGK - SJS 2.00

Joey Tenute Jokereiden haaviin

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit vahvistaa hyökkäystään Joey Tenutella. Kanadalaissentteri ja helsinkiläisseura solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Kuluneella kaudella AHL:ssa San Antonio Rampagen paidassa pelannut 25-vuotias Joey Tenute on Jokereiden valmentaja Glen Hanlonille tuttu Washingtonista. Kuluneella kaudella Tenute merkkautti 78 ottelussa mukavat 21+28=49 tehopistettä.

– Hanlon tuntee Tenuten Washingtonin organisaatiosta ja tietää, mitä saamme. Pelaaja on Tim Stapletonin tyylinen kaveri, joka on lähtökohtaisesti ykkössentterimme. Hän tulee hakemaan uralleen nostetta tutussa valmennuksessa ja huippuorganisaatiossa, toimitusjohtaja Matti Virmanen kertoi Jokereiden internet-sivustolla.

Tenuten sopimuksen lisäksi Jokerit on tehnyt liigasopimukset kuuden juniori-ikäisen pelaajansa kanssa. Vuonna 1989 syntyneet Olavi Vauhkonen ja Tomi Pallassalo, 1990-ikäluokan Ilmari Pitkänen, Teemu Eronen ja Toni Pulkkinen sekä -92-syntynyt Teemu Pulkkinen tulevat uusina niminä liigaryhmään.

– Pyrimme ajamaan omia junioreita voimakkaasti sisään joukkueeseen. Rinki on todella iso ja jokerihenkinen, sillä 34 pelaajasopimuksesta yli 20:lla on pitkä historia seurassa, Virmanen kertoi.

Jokereilla on sopimus kahden maalivahdin, kymmenen puolustajan sekä 22 hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle