Jesse Welling SaiPaan?

LIIGA / Uutinen
Jatkoajan toimituksen saamien tietojen mukaan viime kaudella Ilveksessä pelannut Jesse Welling pukee ensi kaudella mahdollisesti Sputnik-paidan päälleen. Tieto on vielä vahvistamaton, mutta Welling tullee SaiPaan try-outille, kun joukkue menee jäälle 23.7.2001.

Welling on 24-vuotias 184 cm pitkä ja 90 kg painava laitahyökkääjä. Jesse pelasi Ilveksen paidassa viime kaudella 55 runkosarjapeliä tehden kaksi maalia. Jäähyminuutteja tälle räväkästä pelityylistä tunnetulle laiturille sitten kertyikin 94 minuuttia. Pudotuspelien yhdeksässä pelissä kerätty yksi syöttöpiste yhdistettynä kuuteen jäähyminuuttiin ei kerro mistään pistenikkarista.

Wellingin rooli kaukalossa onkin yleensä häiritä vastustajan kovimpia pelimiehiä. Jesse on erinomainen luistelija, joka taklaa aina, kun paikka tulee.

SaiPassa Wellingille varmaankin kaavaillaan roolia joukkueen 3-4 -ketjuissa. SaiPalla on omastakin takaa samantyyppisiä pelimiehiä. Joni Yli-Torkko sekä Olli Sipiläinen tulevat varmaankin Jesselle tutuiksi ketjukavereiksi, jos paikka SaiPaan aukeaa?

SaiPa etsii vielä pelaajamarkkinoilta lähinnä kotimaista puolustajaa Mikko Jokelan korvaajaksi sekä kotimaista hyökkääjää. Viidennen ulkomaalaispelaajan paikan SaiPa jättää auki siltä varalta, että jossakin vaiheessa kautta tulee tarvetta etsiä vahvistusta jollekin pelipaikalle tai jos sopiva pelaaja tulee tarjolle.

» Lähetä palautetta toimitukselle