Jesse Saarinen try-out-sopimuksella SaiPaan

LIIGA / Uutinen
SaiPa on solminut try-out-sopimuksen laitahyökkääjä Jesse Saarisen kanssa. 25-vuotiaan Saarisen try-out kestää tammikuun 25. päivään asti.

Alkukaudella Jesse Saarinen pelasi Tshekin Extraligaa Karlovy Varyn paidassa tehden yhden maalin kuudessa ottelussa.

– Halusin palata liigaan. SaiPa oli kiinnostunut ja minä myöskin. Ei siinä sen kummempaa. Varmasti vastuuta on saatavilla kun paikkansa vaan ottaa, Saarinen kertoo SaiPan verkkosivuilla.

Saarinen on pelannut SM-liigaa yli 300 ottelua Pelicansissa yhteistehoin 60+81=141. Viime kaudella Saariselle kirjattiin seitsemäntoista tehopistettä 51 ottelussa.

– Tarkoitus on taistella joukkueesta kunnon kiekollinen rooli. Siihen pitää tehdä töitä paljon ja tietysti saada onnistumisia, mutta se on tavoite, Saarinen toteaa.


Jesse Saarinen on aiemmin pelannut SM-liigaa seitsemän kautta Pelicansissa.
Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

Pelicansin kasvatti Saarinen on SaiPan kokoonpanossa jo tiistaina Espoon Bluesia vastaan. Tämän viikon jälkeen alkava maajoukkuetauko tuleekin Saarisen kannalta sopivaan paikkaan.

– Pari viikkoa sitten palasin takaisin Suomeen, enkä ole oikein jäällä käynyt sen jälkeen, mutta ei se mitään. Nämä kolme peliä mennään yksinkertaisesti. Tauolla sitten hyvää treeniä ja sen jälkeen pystyn antamaan varmasti enemmän, tuore SaiPa-hyökkääjä kertoo.

Päävalmentaja Ari-Pekka Selinin mukaan Saarinen hankittiin joukkueen loukkaantumissuman vuoksi.

– Loukkaantuneiden tilalle tarvittiin Antti Aarnion lisäksi yksi hyökkääjä ja tarjolla olleista Jesse Saarinen vastasi parhaiten meidän ajatuksiin ja tavoitteisiin, Selin kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle