Jesse Puljujärvi sai Oilersilta osoituksen luottamuksesta

NHL / Uutinen
Jesse Puljujärvi aloittanee ensi kauden NHL:ssä.
Kuva © Getty Images
Jesse Puljujärvi sai positiivisen uutisen NHL-seuraltaan Edmonton Oilersilta.

Suomalaisen jääkiekon superlupaus Jesse Puljujärvi on saanut NHL-seuraltaan Edmonton Oilersilta positiivisen viestin. Oilers on Jatkoajan tietojen mukaan kehottanut Puljujärveä etsimään asunnon Edmontonista.

Moinen mielletään perinteisesti merkiksi siitä, että seura aikoo peluuttaa pelaajaa farmisarjan sijaan NHL:ssä. Vaihtoehto on hotellissa asuminen. Puljujärvi ehti saada asunnonhankkimiskehotuksen myös viime kaudella, mutta se vaihtui hotellielämäksi, kun Oilers lähetti lupauksensa tammikuussa AHL:ään Bakersfield Condorsiin, jossa suomalainen myös päätti seurajoukkuekautensa.

Nyt näyttää siis todennäköiseltä, että Puljujärvi aloittaa kauden Oilersissa.

Hänen viime kautensa oli iso pettymys. Ruotsissa syntynyt laitahyökkääjä iski NHL-uransa ensimmäisen maalin heti sesongin avausottelussa, mutta se on toistaiseksi ainoa laatuaan. Hän pelasi lopulta 28 NHL-ottelua. Peliaika kuitenkin väheni nopeasti. AHL-otteluja kertyi 39.

Ensi kausi on Puljujärvelle tärkeä. Oilers odottaa viime vuoden varaustilaisuuden nelosvaraukselta suuria. NHL-kausi alkaa lokakuun viidentenä päivänä.

» Lähetä palautetta toimitukselle