Jesse Paukku Sportin riveihin - neljälle pelurille jatkosopimukset

LIIGA / Uutinen
Paukku pelasi tehokkaasti Mestiksessä.
Kuva © Timo Savela
Vaasan Sport on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Jesse Paukun kanssa. Paukun sopimuksen lisäksi joukkue solmi jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Jesse Paukun sopimus Sportiin ulottuu kevääseen 2019 saakka. Hän saapuu Vaasaan torstaina ja tekee ensiesiintymisensä Sport-paidassa perjantain KooKoo-ottelussa.

22-vuotias laitahyökkääjä on edustanut koko uransa tähän asti kasvattajaseuraansa. Kuluvalla kaudella Paukku iski Mestiksessä 28 ottelussa tehot 11+15. Hän kävi pelaamassa myös yhden Liiga-ottelun HPK:n riveissä ja viimeisteli siinä kaksi maalia.

− Paukku on ollut yksi Mestiksen parhaimpia pelaajia ja teki Liiga-debyyttinsä tällä kaudella meitä vastaan. Uskomme hänen auttavan meitä jo tällä kaudella ja pitkällä tähtäimellä hänellä on loistava mahdollisuus kehittyä hyväksi Liiga-pelaajaksi täällä, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Sport solmi lisäksi jatkosopimukset puolustaja Robin Salon sekä hyökkääjistä Tomi Körkön, Jesse Rantamäen ja Tommi Tikan kanssa. Salon sopimus on yksivuotinen, muiden kaksivuotiset.

Vaasalaisryhmä etsii riveihinsä edelleen hyökkääjävahvistuksia.

− Katseet on käännetty ulkomaille. Muutamia vaihtoehtoja on jo olemassa, Jämsä kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle