ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Jesse Niinimäki ulos Jokereista, Tommi Oksa ja Riku Rahikainen tilalle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jatkoajan saamien tietojen mukaan Jokerit on purkanut Jesse Niinimäen sopimuksen. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Tommi Oksa ja Riku Rahikainen.

Jatkoajan saamien tietojen mukaan Jesse Niinimäen sopimus on purettu. Jokereiden toimitusjohtaja Matti Virmanen ei kuitenkaan vahvista tietoa.

Niinimäki ei ole onnistunut Jokereissa odotetusti. Mies teki pelaamissaan 34 ottelussa tehot 4+8=12. Surkeiden otteiden ja olemattoman asenteen vuoksi Niinimäki tippui pahimmillaan pelaavan kokoonpanon laitamille. Parhaimmillaan mies kuitenkin on taitava kiekonkäsittelijä.

Mestiksessä Haukkoja edustanut Riku Rahikainen on pelannut aikaisemmin SM-liigaa Tampereen Ilveksessä. Mestistä Rahikainen on tahkonnut mm. Vantaalla ja Järvenpäässä. Rahikaisen sopimus kattaa koko loppukauden. Mies itse on varsin tyytyväinen sopimukseen.

- Lähinnä lähden taistelemaan pelipaikasta pelaavassa joukkueessa. Kun tällainen mahdollisuus tuli eteen, niin ei sitä voinut jättää käyttämättä. Valmennuksen mukaan minulta ei odoteta ihmetekoja vaan lähinnä kovaa yritystä.

Rahikaisen lisäksi joukkueeseen liittyy Kiekko-Vantaassa alkukauden pelannut Tommi Oksa. Oksa on pelannut juniorivuotensa Jokereissa. Toissa kaudella Oksa pelasi Jokereissa SM-liigaa yhteensä 35 ottelua.

Virmasen mukaan Rahikainen ja Oksa tulevat joukkueeseen helpottamaan loukkaantumissumaa.

- Miehet tulevat meille toistaiseksi. Katsotaan aluksi muutama peli. Lähinnä he tulevat taistelemaan paikasta pelaavassa kokoonpanossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle