TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Jesse Niinimäki suuntaa Edmontoniin

LIIGA, NHL / Uutinen
Alkukauden alle odotusten pelannut Ilveksen nuori keskushyökkääjä Jesse Niinimäki karistaa kotimaan pölyt jaloistaan ja suuntaa AHL:n Edmonton Road Runnersiin.

Niinimäki lähtee matkalle perjantaina, eikä enää esiinny Ilves-paidassa torstai-illan SaiPa-kamppailussa. Näinollen Jessen toistaiseksi viimeiseksi otteluksi Ilveksessä jäi tiistain vieraspeli Porissa, jossa nuorukainen tehtaili yhden maalin.

Niinimäki on Edmonton Oilersien ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2002 ja on kahdesti käynyt Edmontonissa näyttämässä taitojaan kesällä. Nyt Oilers haluaa antaa Niinimäelle mahdollisuuden näyttää osaamistaan myös kapeassa kaukalossa. Helppoa pelipaikan saaminen ei ole, sillä Torontosta täksi kaudeksi emoseuransa kotikaupunkiin muuttanut ja nimensä yhdyssanasta kahdeksi eri sanaksi muuttanut Road Runners on AHL:n piikkipaikalla pelattuaan 11 ottelua.

– Siellä on hyvä joukkue ja katsomossa keskimäärin 14 000 ihmistä. Joukkueessa on suunnilleen puolet entuudestaan tuttuja kavereita ja Salmelaisen Tonyhan siellä on pelannut tosi hyvin, Niinimäki kommentoi Ilveksen internetsivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle