ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Jesse Niinimäki siirtyy HPK:hon

LIIGA / Uutinen
Jesse Niinimäen siirtyminen Hämeenlinnan Pallokerhoon on sopimuksen allekirjoittamista vaille selvä juttu, kertoo Hämeen Sanomat.

SM-liigan alakastiin juuttunut HPK vahvistaa keskushyökkääjäkalustoaan Jesse Niinimäellä. HPK:n toimitusjohtaja Kai Tervonen on myöntänyt Hämeen Sanomille, että sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu, mutta "käytännössä hänen tulonsa on selvä".

Niinimäki on pelannut tällä kaudella Ruotsissa Luulajassa ja Sveitsissä Davosissa, mutta hän ei onnistunut vakiinnuttamaan pelipaikkaansa kummassakaan joukkueessa.

Niinimäki oli Edmonton Oilersin ykkösvaraus vuonna 2002, mutta lahjakas hyökkääjä ei ole onnistunut tekemään läpimurtoaan aikuisten sarjoissa. Taiteilijaluonne on päätynyt kiertolaiseksi, joka on 24-vuotiaana edustanut kolmea eri SM-liigaseuraa ja pelannut ulkomailla neljässä eri maassa. Parhaat SM-liigapelinsä Niinimäki on pelannut JYPissä Matti Alatalon valmennuksessa.

Alatalon nykyisin luotsaama HPK kärsii parhaillaan sentterivajeesta. Aki Uusikartano on vielä pitkään sivussa, ja Emil Lundberg sai aivotärähdyksen viime viikolla. Hämeen Sanomien mukaan Niinimäki on todennäköisesti jo torstaina Kerhon kokoonpanossa, kun ritaripaidat kohtaavat Bluesin.

» Lähetä palautetta toimitukselle