JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Jesse Niinimäelle lähtöpassit Luulajasta

LIIGA / Uutinen
Keskushyökkääjä Jesse Niinimäen pelit Luleå HF:n joukkueessa ovat tällä erää pelattu. Hyökkääjä on vapaa etsimään uutta seuraa.

Luulaja on päättänyt hankkiutua eroon suomalaishyökkääjä Jesse Niinimäessä, vaikka joukkueella on parhaillaan viisi runkohyökkääjää sairastuvalla. Kuriren-lehden mukaan seura on ilmoittanut, ettei Niinimäki pelaa enää otteluakaan Luulajan riveissä.

Lahjakkaana pidetty mutta usein laiskaksi mainittu Niinimäki on ennenkin vaihtanut seuraa kesken kauden. Kaksi vuotta sitten hän aloitti kauden Jokereissa, joutui siellä kokoonpanon ulkopuolelle ja päätyi lopulta JYPiin. Viime kaudesta suurimman osan hän pelasi Luulajassa ja keräsi 37 runkosarjapelissä 7+8=15 pistettä, mutta seura lainasi hänet keväällä Saksan DEL-liigaan Krefeld Pinguine -joukkueeseen.

Niinimäen lähdön jälkeenkin Luulajassa on vielä viisi suomalaista: Mikko Pukka, Pekka Saravo, Jussi Tarvainen, Tommi Miettinen ja Kalle Kerman. Heistä Tarvainen ja Miettinen ovat parhaillaan ulkona kokoonpanosta loukkaantumisten takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle