IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Jeffrey Szwez Bluesiin

LIIGA / Uutinen
Espoon Blues on solminut loppukauden kattavan sopimuksen kanadalaisen Jeffrey Szwezin kanssa. Isokokoinen hyökkääjä saapuu Espooseen AHL:n Syracuse Crunchsista.

Blues hankki Szwezin siirtorajan kynnyksellä. Espoossa haluttiin joukkueeseen lisää leveyttä ratkaisupelejä varten. 26-vuotias isokokoinen (191 cm ja 97 kg) laituri on kiekkoillut viime vuodet AHL:ssä sekä ECHL:ssä. Tällä kaudella 33 ottelussa hän keräsi pisteet 4+6=10.

- Szwez on yhdistelmä fyysisyyttä ja taitoa eli sopii hyvin miehistöömme. Erinomaisesti sujuneen keskitalven varjopuolena olivat monet loukkaantumiset, jotka ovat kuormittaneet kovasti muuta miehistöä. Kookas ja monipuolinen Szwez tuo leveyttä pelaajistoomme ja jakaa avainpelaajiemme kuormaa, Bluesin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kommentoi seuran verkkosivuilla.

Blues on kärsinyt tällä kaudella useista loukkaantumisista ja seuran profiilihyökkääjät ovat joutuneet ajoittain kovalle kuormitukselle.

- Nuoret pelaajamme ovat hoitaneet oman ruutunsa hyvin, mutta meidän pitää myös varmistaa kokeneempien pelaajien jaksaminen loukkaantumissuman yli, Holtari jatkaa.

Uutisia sairastuvalta

Espoolaisseuran hyökkääjistä Ryan Keller on sivussa arviolta kaksi ja puoli viikkoa, Toni Kähkönen reilut kolme viikkoa. Positiivista Bluesin sairastuvalla on se, että Ben Eaves saattaa vielä palata kaukaloon. Peukalovammasta toipuvan hyökkääjän epäiltiin olevan sivussa kauden loppuun, mutta näillä näkymin paluu voi olla vielä mahdollinen.

Bluesin puolustajista Dale Clarken odotetaan palaavan tositoimiin pudotuspelien alla ja Miika Huczkowskin ensi viikolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle