Jatkoajan pudotuspeliseuranta

LIIGA / Uutinen
SM-liigan runkosarja on saatu päätökseen ja pudotuspeleihin jatkavat joukkueet ovat selvinneet. Jatkoaika pyrkii tarjoamaan lukijoilleen vielä entistäkin parempaa luettavaa, kun kauden parhaat ja tärkeimmät pelit ovat edessä.

Seuraavien päivien aikana pääset lukemaan kattavia ennakkoja kaikista pudotuspelisarjoista. Näiden tarkka ilmestymisaikataulu ei ole vielä tiedossa, mutta pyrimme saamaan ne ilmoille mahdollisimman pikaisesti. Ennakoissa tullaan analysoimaan kattavasti otteluparien keskinäisiä voimasuhteita kaikilta eri kanteilta. Ja tietysti julkaisemme ottelukohtaiset ennakot ja raportit kaikista peleistä kuten aiemminkin. Jatkoaika tulee seuraamaan pudotuspelejä viimeisen ottelun viimeiseen hetkeen ja Kanada-maljan jakoon asti entistäkin tiiviimmin.

Emme suinkaan aio kuitenkaan unohtaa niitäkään joukkueita joiden kausi päättyi ennenaikaisesti. Lähipäivinä toimittajiltamme valmistuu analyysit kaikkien pudotuspelien ulkopuolelle jääneiden joukkueiden kausista. Mikä meni vikaan, missä onnistuttiin, kenen vika? Luultavimmin näiden joukkueiden osalta tulemme tekemään myös kattavat pelaaja-arviot, jossa kaikki pelaajat pääsevät kuulemaan kuinka hyvin se kausi itse asiassa menikään.

Toivottavasti artikkelimme kelpaavat teille, arvon lukijat.

Jatkoajan toimitus

» Lähetä palautetta toimitukselle