Jatkoajan mobiilisovelluksella saat juuri haluamasi lätkäuutiset

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, KHL / Uutinen
Jatkoaika on tänään julkaissut ensimmäisen mobiilisovelluksensa niin iOS- kuin Android-laitteille. Kiekkovahti-sovelluksen avulla saat ne kiekkouutiset ja -jutut, jotka haluat ja ilmoitukset uusista jutuista välittömästi mobiililaitteeseesi.

Jatkoajan Kiekkovahti-sovelluksen voit ladata sovelluskaupoista

Voit valita juttutarjonnastamme haluamasi sisällöt ja Kiekkovahti lähettää mobiililaitteeseesi ilmoituksen aina uusista jutuista. Voit valita esimerkiksi Liigasta yhden joukkueen jutut ja Mestiksestä kaikki sarjaa yleisesti koskevat jutut — tai juuri sen mistä itse olet kiinnostunut.

Jutut on helppo lukea suoraan sovelluksessa, ja ilmoitusta klikkaamalla pääset suoraan lukemaan haluamaasi sisältöä. Voit myös tallentaa sovellukseen useita vahteja, jos haluat esimerkiksi Liigasta kaikki mahdolliset jutut, mutta maajoukkueesta vain leijonauutiset.

− Viime kauden aikana toteutimme ensimmäisen osan projektista eli sähköposti-ilmoituksilla toimivan Kiekkovahdin. Kävijäpalaute oli juuri niin selvää kuin odotimmekin, eli suurin osa käyttäjistä toivoi samaa toiminnallisuutta, mutta mobiilisovelluksena, Jatkoajan toiminnanjohtaja Matti Liljaniemi toteaa.

− Toivomme että Kiekkovahti tavoittaa mahdollisimman monen Jatkoajan lukijan ja pystymme palvelemaan heitä sovelluksen avulla entistä paremmin. Ihmisten verkkomedian käyttötavat ovat muuttuneet, eikä läheskään yhtä moni entiseen tapaan käy jossain tietyssä mediassa tarkistamassa uusia sisältöjä. Nyt Jatkoajan lukeminen ja itseä kiinnostavien juttujen saaminen on hyvin helppoa, Liljaniemi kertoo.

Kiekkovahti on kaikille käyttäjille ilmainen mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille ja kaikille muille paitsi selvästi vanhentuneita käyttöjärjestelmäversioita käyttäville laitteille.

Jos pidät sovelluksestamme, arvioi Kiekkovahti ja anna sille viisi tähteä sovelluskaupassasi — tällöin myös muut käyttäjät huomaavat sovelluksemme helpommin.

Osassa Huawein laitteista (vanhemmat kuin Androidin käyttöjärjestelmäversio 7.0) sovellukset eivät oletuksena pysy käynnissä taustalla. Näin ollen tällaiseen laitteeseen ei ole mahdollista lähettää ilmoituksia uusista jutuista, ellei käyttäjä lisää sovellusta nk. suojattujen sovellusten listaan.

Oikea asetus löytyy joko Sovellusvalikon alta, missä voit valita Kiekkovahti-sovelluksen, sen asetuksista Akku-kohdan ja aktivoida Pidä käynnissä näytönsäästötilassa. Vaihtoehtoisesti asetus voi olla Akunhallinnan alla missä on Suojattujen sovellusten listaus. Tosiasiassa Kiekkovahti-sovellus käyttää laitteen akkua minimaalisen vähän.

» Lähetä palautetta toimitukselle