Jatkoajan joulumuistio: kinkunsulatteluun nuorten MM-kisoja

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, KHL / Uutinen
Jatkoajan toimitus toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!
Kuva © Jaakko Stenroos (valokuva)
Lahjattomat avaavat lahjoja kotona Suomessa, kun samanaikaisesti lahjakkaat nuoret valmistautuvat MM-kisoihin Buffalossa. Lue Jatkoajan joulumuistiosta, miten selviät joulun ähkystä kuivin jaloin.

Koko Suomen rauhoittuessa joulun viettoon Nuoret Leijonat valmistautuvat Buffalossa Yhdysvalloissa pelattaviin nuorten MM-kisoihin. Turnaus alkaa perinteisesti tapaninpäivänä 26.12., ja Suomi pelaa ensimmäisen ottelunsa Kanadaa vastaan illalla klo 23.00.

Kisoissa Jatkoaikaa edustavat sulkakynien varressa Mika Pukkinen (@MiPukkinen) ja Kirsi Teiskonlahti (@KTeiskonlahti), kun taas kameran nappia on painamassa Riku Laukkanen (@r1kuexposures). Kisoista on myös luvassa tunnelmia Jatkoajan Instagramin IG Storyssä.

Kisoja pääset parhaiten seuraamaan Jatkoajan kisasivulta, josta löydät uusimmat uutiset, haastattelut, analyysit sekä otteluohjelman ja lohkotaulukot.

Kotimaiset sarjat jatkuvat joulun jälkeen, KHL ei seisahda

Lämmittelynä Nuorten Leijonien avauspelille Liigan kausi jatkuu koko kierroksella myös tapaninpäivänä. Kinkkua sulatellaan muun muassa Tampereen paikallisella sekä kuumalla länsirannikon derbyllä TPS-Lukko.

Mestiksen pelit jatkuvat vasta perjantaina 29.12. Pitkä odotus palkitaan heti sarjan kärkiottelulla Kiekko-Vantaa - KeuPa HT.

KHL-kausi ei seisahda joulunakaan, mutta Jokerit pelaa seuraavan pelinsä myös vasta tapaninpäivänä. NHL jatkuu vasta torstain vastaisena yönä.

Olympiajännitys alkaa vuodenvaihteen jälkeen

Vuodenvaihteen ja nuorten kisojen jälkeen kiinnostus kansainvälisessä kiekossa kohdistuu Pyeongchangin olympialaisiin. Vaikka NHL-pelaajat eivät osallistu kisoihin, on luvassa tasokasta kiekkoa KHL:n näytettyä vihreää valoa kisoille. Estradi on katettu ennen kaikkea nuorille tulevaisuuden tähdille, kuten Eeli Tolvaselle ja Miro Heiskaselle. Olympiajoukkueiden julkistamista kannattaa alkaa jännittämään heti vuodenvaihteen jälkeen.

Jatkoaika ei nuku joulunakaan

Nuorten kisojen ennakkojuttuja julkaistaan jouluaattona ja joulupäivänä sekä tietenkin tapaninpäivänä. Luvassa myös muiden sarjojen analyysejä ja artikkeleita, joten jos kinkku alkaa maistua puulta, tiedät mihin edetä!

Hyvää joulua Jatkoajan lukijoille ja onnea uuteen vuoteen!

» Lähetä palautetta toimitukselle