Jatkoaika jatkaa uuden johdon alaisuudessa

LIIGA, NHL, MESTIS, MAAJOUKKUE / Uutinen
Jatkoaika sai lauantaina uuden päätoimittajan ja hallituksen puheenjohtajan. Osaavat ja kyvykkäät kiekkomiehet ovat mukana viemässä Jatkoaikaa eteenpäin.
haastattelu

Vastaleivotun uuden päätoimittajan Jarmo Korhosen mietteitä
[lue haastattelu]

Jatkoajan hallitus valitsi 7.2. kokouksessaan verkkolehden uudeksi päätoimittajaksi oululaisen Jarmo Korhosen. Korhonen on toiminut aiemmin Jatkoajan Kärppä-toimituksen vastaavana, ja on osoittanut kykynsä ja taitonsa päätoimittajan tehtäviin. Päätoimittaja Korhoseen voitte ottaa yhteyttä kaikissa Jatkoajan toimitusta ja toimituksellista materiaalia koskevissa kysymyksissä sähköpostitse (toimitus@jatkoaika.com) tai puhelimitse (040 595 8163).

Samassa yhteydessä Jatkoaika valitsi uudeksi hallituksen puheenjohtajakseen Timo Mäntylän. Mäntylä on toiminut vastaavissa luottamustehtävissä monissa yhteyksissä, ja hänen vankka liike-elämän kokemuksensa ja jääkiekon tuntemuksensa tekevät Timosta erinomaisen puheenjohtajan. Hallituksen puheenjohtaja Mäntylään voitte ottaa yhteyttä kaikissa Jatkoajan hallinnollista puolta koskevissa kysymyksissä sähköpostitse (timo.mantyla@jatkoaika.com) tai puhelimitse (040 862 7100).

Entinen päätoimittajamme ja hallituksen puheenjohtajamme Janne Heikkilä ei jatka Jatkoaika-verkkolehden toiminnassa missään ominaisuudessa.

Päätoimittaja Jarmo Korhonen nimitti myös uudeksi SM-liigasta vastaavaksi toimituspäälliköksi Juha Hiitelän. Hiitelä vastaa Jatkoajan toimituksen SM-liigaa koskevasta osiosta, häneen voitte olla yhteydessä sähköpostitse (juha.hiitela@jatkoaika.com) tai puhelimitse (040 579 9171) kaikissa SM-liigaa käsittelevissä kysymyksissä.

Uusin voimin ja entisestään vahvistunut organisaatio taustanamme pyrimme kehittämään Jatkoaika-verkkolehdestä entistä paremman jääkiekkomedian. Kiinnostus jääkiekkoa kohtaan on yhä erittäin korkealla tasolla, tästä näytteenä tammikuun lopussa saavuttamamme 24 000 lukijan päivittäislevikki.

Kiitämme Teitä tähänastisesta yhteistyöstänne ja toivomme suhteellemme valoisaa tulevaisuutta.

Jatkoajan puolesta,

Matti Liljaniemi

Hallituksen sihteeri

Jatkoaika.com

matti.liljaniemi@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle