Jatkoaika ja Urheilulehti yhteistyöhön

LIIGA / Uutinen
Suomalaisen jääkiekkomedian ykkösnimet Jatkoaika.com ja Urheilulehti lyövät hynttyyt yhteen. Jatkossa Jatkoajan juttuja voi lukea myös uudelta verkkosivulta, sekä torstaisin ilmestyvästä paperiversiosta.

Pitkien neuvottelujen jälkeen Jatkoajan ja Urheilulehden tahot löivät kättä päälle 1.4.2011 aamulla kello yhdeksän. Uuden sivuston nimeksi tulee www.viivelahto.com ja sieltä löytyvät niin Petteri Sihvosen analyysit, Jatkoajan raportit kuin myös erilaiset ammattioloissa kuvatut jääkiekkostudiot.

– Tämä on Urheilulehdelle hieno päivä, kun saamme laajentaa toimintaamme juuri siihen suuntaan kuin haluamme. Jatkoaika edustaa suomalaisen jääkiekon terävintä kärkeä, ja meidän yhteistyömme ottaa jääkiekkokeskustelun lopullisesti haltuun, Urheilulehden päätoimittaja Jukka Rönkä taustoittaa.


Uuden sopimuksen myötä kenttä laajenee.
Joona-Pekka Hirvonen - http://jphirvonen.net/

Jatkoaika tarjoaa Urheilulehdelle asiantuntevan joukon, joka hallitsee oman paikkakuntansa jääkiekon erinomaisesti. Jukka Röngän joukot taas pystyvät tarjoamaan Jatkoajalle erilaisen kanavan ulostuonnille.

– Odotamme innolla yhteistyötä. Tänään aurinko paistaa kaikille, Jatkoajan päätoimittaja Emil Elo kommentoi Vaasasta.

Yksi yhteistyön kulmakiviä on analyytikkona tunnettu Petteri Sihvonen, jonka taktinen näkemys laajentuu viimeistään nyt koko kansan tietoisuuteen. Entinen päävalmentaja oli myös ideoimassa uutta yhteissivustoa.

– Tunnen Johtavana analyytikkona jopa liikutusta, kun saimme Jatkoajan porukan talliimme. Tämä on kuin vuoden 1998 HIFK nyt. Meitä ei pysäytä mikään. Teksti näyttää kaiken, Sihvonen täräyttää.

Uudelle sivustolle pääset täältä: www.viivelahto.com

» Lähetä palautetta toimitukselle