Jatkoaika ja SM-liiga sopimukseen otteluiden raportoinnista

LIIGA / Uutinen
Jääkiekon SM-liiga (http://www.sm-liiga.fi) ja Jatkoaika.com (http://www.jatkoaika.com) ovat solmineet vuoden mittaisen sopimuksen koskien SM-liigan jääkiekko-otteluiden raportointia SM-liigan verkkosivuilla. Jatkoaika-verkkolehden toimittajat raportoivat kaikista liigan runkosarjan sekä pudotuspelien otteluista SM-liigan sivuille. Jatkoaika toimittaa liigalle myös kierroskohtaiset ennakkopaketit, joissa ottelukierroksen kaikkien pelien ennakkotunnelmat käsitellään yhdessä artikkelissa.

Otteluraporttipalvelun myötä tarjoaa SM-liiga.fi kotoisesta sarjastamme kiinnostuneelle yleisölle kaikki palvelut yhden katon alla. SM-liigan sivuilta lukija löytää aina ajan tasalla olevat sarjan tilastot, ottelukohtaiset tilastot sekä nyt myös raportit kaikista liigapeleistä.

Raporteissa käydään läpi illan otteluiden kaikki tärkeimmät tapahtumat ja tähtihetket. Pelitapahtumien kertaamisen lisäksi luvassa on myös otteluiden jälkeisiä kommentteja valmentajilta ja pelaajilta - höystettynä tilannekuvilla otteluista.

Jatkoaika.com on yksi Suomen suurimmista erikoisverkkolehdistä. Jatkoaika seuraa erittäin tiiviisti vuoden ympäri SM-liigaa, Mestistä, NHL- ja maajoukkuetapahtumia uutisten, kolumnien ja mielenkiintoisten haastattelujen myötä – sekä tietysti raportoi kaikista SM-liigan ja Mestiksen otteluista.

Kiekkokauden aikana Jatkoajan päivittäislevikki on 15 000 lukijan tasolla. Verkkolehti on ollut toiminnassa vuoden 2001 tammikuusta alkaen. Jatkoajan toimituksen perusperiaatteena on alusta lähtien ollut fanin näkökulma, joka usein jää huomioimatta muissa medioissa.

Terveisin,

Matti Liljaniemi

Päätoimittaja

Jatkoaika.com

Lisätietoja: Matti Liljaniemi (040 701 9313; matti.liljaniemi@jatkoaika.com) sekä Kai Tervonen (09 720 60012; kai.tervonen@sm-liiga.fi)

» Lähetä palautetta toimitukselle