TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Jasulle jatkosopimus – Nabb palaa Sportiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Rauman Lukko ilmoitti tehneensä jatkosopimuksen Juhani Jasun kanssa. Samalla seura ilmoitti Kim Nabbin siirtyvän Vaasan Sportiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lukon oma kasvatti Juhani Jasu jatkaa Rauman rannoilla uudella sopimuksensa turvin aina kevääseen 2013 saakka. Kuluvalla SM-liigakaudella puolustavassa roolissa pelannut Jasu on merkkauttanut tilastoihinsa 24 ottelua ja kolme (1+2) tehopistettä.

– Jasun sitoutuminen Lukkoon useammaksi vuodeksi on meille erityisen tärkeä osa tulevien vuosien joukkueitamme. Vaikka hän on nyt profiloitunut alivoimapelaajaksi, uskomme hänen tulevina vuosina olevan myös tärkeä osa hyökkäystehokkuuttamme, toteaa Lukon koordinaattori Hannu Vanhatalo.

Rauman Lukon paidassa puolitoista kautta viilettänyt Kim Nabb purki kevääseen 2012 asti ulottuneen pelaajasopimuksensa raumalaisten kanssa. Miehen uusi osoite on vanha tuttu Vaasan Sport, jonka pukukopista 25-vuotias Nabb ponnisti liigajäille. Sportin ja Nabbin välinen sopimus on loppukauden mittainen.


Kim Nabb palaa takaisin Vaasaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle