TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Jarno Virkki ja lainapelaajia LeKiin

MESTIS / Uutinen
Akuutista puolustajapulasta kärsinyt LeKi on saanut kaivattuja vahvistuksia takalinjoilleen. KooKoossa viime kaudella pakitellut Jarno Virkki saapuu koeajalle lempääläläisten riveihin. Vahvistuksia LeKi sai myös liigaorganisaatioista.

24-vuotias Virkki pelasi KooKoossa puolentoista kauden ajan. Loukkaantumiset haittasivat kuitenkin hämeenlinnalaisen kumpaakin kautta. Viime kaudella Virkki pelasi 27 runkosarjaottelua tehoin 3+4.

Kahden viikon koeajalle saapuvasta Virkistä toivotaan Lempäälässä jopa lopettaneen Tuukka Suoniemen korvaajaa. Aiemmin urallaan niin Mestistä kuin SM-liigaakin pelannut Virkki on kesän ajan parannellut paikkojaan ja treenannut omatoimisesti.

– Jarnon pelikunto on hieman arvoitus, mutta kyllä mies näyttää olevan hyvässä peruskunnossa, päävalmentaja Sami Hirvonen kertoo.

Apuja LeKi sai myös Tampereen liigaseuroista. Ilveksen sopimuspelaajista kautensa Mestiksessä aloittavat hyökkääjät Lassi Mattila ja Juuso Antonen sekä puolustaja Antti Savolainen. Heistä Mattila kuului jo viime keväänä LeKin avainpelaajiin. Tapparasta herui puolestaan puolustukseen täydennystä Harri Ilvosen verran. Myös Ilvonen piipahti jo viime kaudella LeKissä.

Ilvosen on sovittu pelaavan LeKissä ainakin kolmen ottelun ajan. Ilves-troikan lainapestit ovat voimassa toistaiseksi, kuten HPK:sta lainattujen Mikko Tolvasen ja Jan-Mikael Järvisenkin kohdalla. Maalivahti Mikko Pätsi jatkaa puolestaan toistaiseksi Ilveksen mukana.

– Yhteistyö on ollut kaikkien kolmen joukkueen osalta erittäin hedelmällistä. Toiminta on tiivistynyt molempien tamperelaisten liigaseurojen kanssa, ja nyt mukaan on saatu vahvemmin myös HPK, hehkuttaa LeKi-manageri Vesa Papinsaari.

LeKi kertoi samalla solmineensa kaksi muutakin sopimusta. Näyttöjä seuralle antaneet maalivahti Jukka Anttila sekä puolustaja Ville Heino jatkavat joukkueessa koko kauden mittaisilla sopimuksilla.

LeKin kausi käynnistyy tänään perjantaina hallitsevan mestarin TuTon vieraana.

» Lähetä palautetta toimitukselle