JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Jarkko Näppilä jatkaa Ilveksessä, Koiviston ja Järvisen vammat lieviä

LIIGA / Uutinen
Nuori puolustaja Jarkko Näppilä, 19, jatkaa Ilveksessä seuraavat kaksi kautta. Lukkoa vastaan pelin kesken jättäneet Turo Järvinen ja Toni Koivisto eivät loukanneet itseään vakavasti.

Ilves on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Jarkko Näppilän kanssa. 19-vuotias Näppilä debytoi liigassa edelliskaudella ja on kuluvalla kaudella pelannut kymmenen ottelua pisteittä.

A-nuorissa Näppilän kauden saldot ovat 2+12 28 ottelussa. Näppilä oli Suomen joukkueessa voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa 2006.

- Näppilä on osoittanut pelaamissaan liigaotteluissa olevansa täysin kypsä SM-liigaan. Hänellä on vahva fysiikka ja huippuasenne. Uskon, että Näppilä on lähivuosina yksi Ilveksen runkopuolustajista, Ilveksen urheilupäällikkö Juha Hautamaa kertoo.

Samalla Ilves tiedotti, että torstaisen ottelun Lukkoa vastaan kesken jättäneet Turo Järvinen ja Toni Koivisto eivät loukanneet itseään pahasti. Koivisto on kuitenkin sivussa lauantaisesta HPK-ottelusta ja Järvisen pelikunto ratkeaa aamujäillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle