ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Jarkko Heikkisen ura jatkuu Hokissa

MESTIS / Uutinen
Kajaanilaisjoukkueen riveissä pitkän uran tehnyt Jarkko Heikkinen luutii linnapaitojen takalinjoilla myös ensi kaudella. Joukkueen hyökkäsosasto puolestaan vahvistuu Jesse Häkkisellä.

Puolustaja Jarkko Heikkisen, 32, jatkosopimus poistaa monta kysymysmerkkiä kajaanilaisryhmittymän ensi kauden suunnitelmista. Peräti neljännentoista kauden Hokki-nutussa aloittava Heikkinen on edustanut seuraansa uskollisesti aina II-divisioona-ajoista lähtien.

– On hienoa, että Jarkko haluaa jättää viime kauden taakseen ja lähtee uudella innolla kauteen tekemään voittavaa ja menestyvää joukkuetta. Heikkinen on kahteen ensimmäiseen pakkipariin tärkeä lenkki, valmentaja Petri Mattila iloitsee.

Joukkueen ikänestorin ohella kajaanilaiset vahvistuvat 20-vuotiaalla hyökkääjä Jesse Häkkisellä. A- ja B-juniorivuotensa Hämeenlinnassa viettänyt Häkkinen on tuttu kasvo kakkosvalmentaja Teijo Raatesalmelle, joka valmensi aikoinaan C-juniori-ikäistä Häkkistä Laser HT:ssä.

– Häkkinen on pelannut menestyvissä juniorijoukkueissa Hämeenlinnassa, ja pohjoisen ajoilta Raatesalmi tuntee hänet hyvin. Häkkinen on luotettava työmyyrä, ja tuo joukkueeseen niitä arvoja, joita joukkuessa on pyritty
huomioimaan eli urheilullisuus ja eteenpäin haluaminen, Mattila luonnehtii.

Kajaanin Hokilla on uusien sopimuksien myötä 23 pelaajasopimusta kaudella 2011–2012.


Hokki-ikonin luistin liikkuu myös ensi kaudella.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös