JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Jarkko Heikkinen jatkaa Hokissa

MESTIS / Uutinen
Puolustaja Jarkko Heikkinen, 26, kiekkoilee Kajaanin Hokin paidassa myös tulevalla Mestis-kaudella. Syksystä 1998 saakka linnapaitojen takalinjoilla viihtyneen Heikkisen jatkon myötä Hokilla on 21 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

176-senttinen ja 88-kiloinen Heikkinen on tärkeä mies kajaanilaisjoukkueen alakerrassa, joten manageri Olli-Pekka Hakkarainen on iloinen saadessaan Heikkisen nimen viimein sopimuspaperiin.

Seitsemän peräkkäistä kautta Hokki-paitaa kantanut Heikkinen pelasi viime kauden Mestiksessä 34 runkosarja- ja neljä pudotuspeliottelua. Runkosarjassa mies osui maalipuiden väliin kolmesti, minkä lisäksi tilastoihin kirjattiin seitsemän syöttöpistettä. Jäähyminuutteja Heikkinen istui 48. Pudotuspeleissä piste- ja jäähytili jäivät avaamatta.

- Meillä on Jarkon kanssa ollut asia vireillä jo pidemmän aikaa, mutta miehen elämässä on muutakin kuin jääkiekko, Hakkarainen toteaa.

Heikkinen opiskelee Vuokatissa liikuntatieteiden maisteriksi kaksi vuotta kestävässä muuntokoulutuksessa.

Kaksi try-outia päätökseen, Myllykoski neuvottelee sopimuksesta

Try-outilla Hokissa olleet maalivahti Bernhard Starkbaum, 19, ja hyökkääjä Petri Pyhäjärvi, 22, eivät kiekkoile kajaanilaisseurassa tulevalla kaudella.

- Pyhäjärvi hakee peliaikaa Suomi-sarjasta Heinolan Kiekosta, koska Mestis-tasolla se ei hänen kohdallaan ollut varmaa, manageri Hakkarainen kommentoi viime kaudella Jokipojissa kiekkoilleen Pyhäjärven lähtöä Kajaanista.

Vasta lauantaina Kajaaniin alun perin kahden viikon try-outille saapunut Starkbaum puolestaan ei ollut tarpeeksi hyvä maalivahti Mestis-tasolle.

- Se on nyt nähty, ettei Itävallan 20-vuotiaiden maajoukkuetaso riitä Mestikseen, Hakkarainen sanoo.

Maalivahtiosastoaan Hokki vahvistaa mahdollisesti Joni Myllykoskella, joka vielä tällä hetkellä on joukkueessa try-outilla. Manageri Hakkarainen kertoo kuitenkin seuran neuvottelevan sopimuksesta 21-vuotiaan maalivahdin kanssa.

- Hänen kanssaan neuvotellaan toisen maalivahdin paikasta. Tuomas Lohtander on selkeä ykkönen, Hakkarainen vahvistaa.

Hokilla on tällä hetkellä sopimus yhden maalivahdin, kuuden puolustajan sekä 14 hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös