BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jarkko Glad vaihtaa valmennuspuuhiin

MESTIS / Uutinen
Jarkko Glad jatkaa LeKissä, mutta rooli vaihtuu puolustajasta kakkosvalmentajaksi. Lempääläläisseura kertoi samalla solmineensa jatkosopimuksen Anssi Tierannan kanssa.

36-vuotias Jarkko Glad joutui lopettamaan pitkän pelaajauransa keväällä loukkaantumisen johdosta juuri pudotuspelien alla. Runkosarjassa LeKin luottopelaajiin kuulunut konkari ehti pelata urallaan kuutisensataa liigaottelua Ilveksessä, JYPissä, Ässissä ja Pelicansissa. Kokemusta miehelle kertyi myös Ranskan ja Ruotsin kaukaloista.

LeKi lähtee tulevaan kauteen täysin uudistuneella valmennuskaksikolla. Seuran uusi pääluotsi on Jari Helle, joka värvättiin kesken sopimuskautensa Tapparaan siirtyneen Sami Hirvosen tilalle.

– Jarkko osoitti heti kiinnostusta valmennushommiin ja meidän oli sikäli helppo valita hänet osaksi tulevan kauden valmennusryhmää. Hän tuntee Lempäälän kiekkokuviot edelliseltä kaudelta ja tuntee myös suuren osan joukkueesta entuudestaan, toteaa LeKin manageri Tuukka Suoniemi.

Jatkosopimus Tierannalle

Pelaajapuolelta LeKi tiedotti tehneensä jatkosopimuksen Anssi Tierannan kanssa. 24-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella kotikuntansa seurassaan 32 runkosarja- ja kahdeksan playoff-ottelua.

Liigakokemusta Ässistä kerännyt Tieranta oli tärkeä palanen saukkopaitojen riveissä puolustavana puolustajana. Viime kaudella puolustaja ei tehnyt yhtään maalia, mutta syötti yhteensä 12 osumaa.

– Anssille on varattu iso rooli meidän takalinjoilta. Hän on esimerkillinen pelaaja ja näyttää jokaisessa vaihdossa miten omaa maalia suojellaan, Suoniemi tuumii.

» Lähetä palautetta toimitukselle