Jari Viuhkolalle jatkosopimus Kärppiin

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät julkisti finaalien alla tärkeän jatkosopimuksen. Joukkueen ykkössentteri ja kapteeni Jari Viuhkola kiekkoilee myös kaudella 2007-2008 Kärppien riveissä.

Kaudella 1998-1999 ensiesiintymisensä Kärppien edustusjoukkueessa tehnyt sentteri on ollut jo usean vuoden ajan joukkueensa tärkeimpiä pelaajia.

- Kärpät on eurooppalainen huippuseura, jossa asiat hoidetaan hyvin. Täällä on mukava jatkaa uraa, koska tiedän, että ensi kaudellakin joukkueella on menestymisen mahdollisuus, Viuhkola kertoo.

Oululaisseuran on helppo lähteä rakentamaan tulevan kauden pakettiaan, kun kapteeni jatkaa joukkueessa.

- Jari Viuhkolan jatkosopimuksen varmistuminen oli meille erittäin positiivinen uutinen. Kapteeni on aina iso palanen joukkuetta, Kärppien päävalmentaja Kari Jalonen toteaa.

- Hänenlaiselleen on aina käyttöä Kärpissä. Viuhkola on huippu-urheilija, joka näyttää esimerkkiä kentällä ja kentän ulkopuolella.

Viuhkolalla olisi ollut ottajia myös muualla, mutta sentteri päätti jäädä Ouluun. Mahdollinen NHL-tarjous saattaa vielä muuttaa suunnitelmia.

- Muutamia mielenkiintoisia tarjouksia tuli, mutta Kärpät vei voiton. Päätös Ouluun jäämisestä oli lopulta helppo. NHL on edelleen tavoite, mutta lähtö on mahdollinen vain, jos rapakon takaa tulee todellista halua saada minut mukaan, kärppäkapteeni valottaa.

Kärpille Viuhkolan jatkosopimus on paitsi pelillinen, myös imagollinen voitto.

- On hieno asia, että pystyimme varmistamaan Viuhkolan jäämisen jo tässä vaiheessa. Viuhkola on paitsi loistava pelaaja, myös pitkän linjan kärppäilmentymä. Jari on myös hieno ihminen, joka on jo vuosia ollut joukkueessa suunnannäyttäjä ja erinomainen esimerkki nuorille pelaajille, Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno hehkuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle