BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jari Korpisalo jatkaa Ässien kapteenina

LIIGA / Uutinen
Ässä-käskyttäjä Mika Toivola ilmoitti joukkueelleen tiistain iltapäiväharjoituksessa, kenet valmennusjohto on valinnut patapaitojen ensi kauden kapteenistoon. Tieto Jari Korpisalon jatkamisesta C-kirjain rinnassaan ei tullut yllätyksenä.

Korpisalo ei ole pelannut harjoituskaudella yhdessäkään ottelussa, vaan tekee paluun tositoimiin vasta 3. syyskuuta pelattavassa harjoitusottelussa Ilvestä vastaan. "Korpin" pitkään vihoitelleesta nilkasta on vihdoin löydetty todellinen vika, ja kaiken pitäisi pikku hiljaa olla kunnossa. Korpisaloa ei ole riskien välttämiseksi haluttu peluuttaa liian aikaisin.

- Vaikka Jari ei ole päässyt pelaamaan harjoitusotteluissa, niin hän on ollut harjoituksissa erittäin vakuuttava. Korpisalo on hyvässä kunnossa ja valinta oli helppo tehdä, Toivola kertoi tuoreeltaan tiistai-iltana.

- Kapteenin välien pitää olla kunnossa sekä minuun että joukkueeseen päin ja hänen tulee nauttia kanssapelaajiensa arvostusta. Myös pelillisen ruudun tulee olla suuri - nelosketjun kaveria ei kapteeniksi voi valita, Toivola kertoi käytetyistä valintakriteereistä.

Korpisalon lisäksi Ässien kapteenistoon kuuluvat Markku Tähtinen, Pasi Peltonen ja Jarkko Glad.

Ässissä on perinteisesti totuttu siihen, että pelaajat äänestävät keskuudestaan kapteenin. Tavasta on aikaisemmin poikettu vain Juhani Tammisen ja Antti Heikkilän valmennuskausilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle