ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Janne Niskala jatkaa Lukossa

LIIGA / Uutinen
Kuluvalla kaudella SM-liigapuolustajien eliittiin noussut Janne Niskala, 22, jatkaa Lukossa. Tiettävästi useammankin liigaseuran kiikarissa ollut Niskala allekirjoitti viikonloppuna kasvattajaseuransa kanssa 1+1-mallisen sopimuksen.

Lukon paljon puhetta herättäneen "Omat pojat"-projektin kirkkaimmaksi helmeksi noussut Niskala pelaa liigassa kolmatta täyttä kauttaan. Hyvin luisteleva ja lujaa laukova Niskala on saanut kuluvalla kaudella paljon peliaikaa sekä Ismo Lehkoselta että hänet korvanneelta Jukka Rautakorvelta, ja tämä on näkynyt tehotilastoissa. Niskala johtaa liigan puolustajien maalipörssiä 18 osumallaan.

Marraskuun pelaajaksi SM-liigassa valittu Niskala on parhaillaan A-maajoukkueen mukana valmistautumassa Sweden Hockey Gamesiin. Niskalan palveluksia ensi kaudeksi halusi moni muukin liigaseura, ja lehtitietojen mukaan varsinkin Helsingin Jokerit oli erittäin kiinnostunut saamaan nuoren raumalaiskiekkoilijan riveihinsä. Niskalan jatkaminen Lukossa viestittääkin sitä, että vaikka kuuluisa kolmevuotinen "Omat pojat pelaavat"-projekti kuluvan kauden jälkeen päättyykin, ei Lukko aio ensi kaudellakaan välivuotta viettää.

Lukon puolustajista ilman sopimusta ensi kaudeksi on vielä mm. Toni Porkka. Päävalmentaja Jukka Rautakorvelta on kuitenkin tullut selkeä viesti siitä, että myös Porkka halutaan ensi kaudellakin Raumalla pitää.

» Lähetä palautetta toimitukselle