Janne Niinimaa Malmön riveihin

NHL / Uutinen
Janne Niinimaa jatkaa kiekkokiertolaisen arkea Ruotsissa. Alkukaudella seitsemän ottelun pestin kasvattajaseurassaan Oulun Kärpissä pelannut Niinimaa pelaa seuraavat kymmenen ottelua Elitserienin pohjalle jämähtäneen Malmön riveissä.

Niinimaa saapuu skånelaisseuraan keskiviikkona ja pelaa ensimmäisen ottelunsa jo torstaina Göteborgissa Frölunda Indiansia vastaan.

- Olen innoissani, kun pääsen taas tositoimiin, ja hyvä että pääse, sillä jätkiä on lähtenyt täältä Eurooppaan jo niin paljon, että harjoituskaverit kohta loppuvat, Niinimaa toteaa sanomalehti Kalevan verkkosivuilla.

New York Islandersin puolustaja on harjoitellut viimeisten viikkojen ajan Los Angelesissa. Hänen piti osallistua Rob Blaken järjestämään NHL-pelaajien hyväntekeväisyyskiertueeseen, mutta tällä haavaa tuo kiertue on peruttu. Näin Niinimaa alkoi kartoittamaan pelipaikkaa Euroopasta, verotussyistä paluu SM-liigaan ei ollut mahdollista.

- Kun joulutauko alkaa, palaan takaisin tänne jenkkeihin. Ensisijainen toiveeni on tietenkin se, että NHL alkaisi, Niinimaa jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle