BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Janne Niinimaa Kiekko-Laserin miehistöön

MESTIS / Uutinen
Loukkaantumisia kuntouttava Janne Niinimaa liittyy Kiekko-Laserin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Alkukauden polvi- ja selkävaivojen kanssa kamppailut Janne Niinimaa on mukana Kiekko-Laserin kokoonpanossa lauantain Peliitat-ottelussa. 36-vuotias puolustaja on harjoitellut Kiekko-Laserin mukana kesän ja syksyn aikana.

– Tietysti hieno päästä tositoimiin, kun on tässä pitkään kuntouttanut eri vammoja. Hienoa on myös aloittaa pelit siinä seurassa, minkä mukana on saanut harjoitella ja kuntouttaa paikkoja tässä kesän ja kevään aikana, sanoo Niinimaa Kiekko-Laserin mukaan liittymisestä.

– Mukavaa päästä näkemään, että miten paikat kestävät pelejä pitkän tauon jälkeen, ja samalla pystyy auttamaan seuraa omalla panoksella.

Urallaan 741 NHL-ottelua pelannut puolustaja edusti edelliskaudella Elitserienissä pelaavaa Luulajaa, jossa tilille kertyi 48 ottelussa 30 (9+21) tehopistettä. Kotimaassa Niinimaa on pelannut Kärppien ja Jokereiden miehistössä. Palkintokaapista Niinimaalta löytyy kolme Suomen mestaruutta. Maajoukkueessa Niinimaa on ollut voittamassa maailmanmestaruutta keväällä 1995 ja olympiapronssia Naganosta talvella 1998.

– Todella hienoa, että Janne liittyy meidän mukaan. Olemme jo monena kautena keskustelleet ja miettineet sitä, että jos Janne pelaisi meillä muutaman pelin ajan. Tietysti hienoa vielä tässä tilanteessa, kun meillä on ollut monia haasteita niin talouden kuin loukkaantumisten puolella, toteaa Kiekko-Laserin urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää.


Janne Niinimaa liittyy kotkapaitojen miehistöön.
Tomi Hänninen - tomi.hanninen@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle