Janne Keränen siirtyy Lukkoon

LIIGA / Uutinen
Uransa tehokkaimman kauden pelannut Keränen kantoi pääättyneellä kaudella myös KalPan kultakypärää.
KalPassa hopeaa voittanut Janne Keränen siirtyy Lukkoon, jonne siirtyi myös Kuopiosta tuttu valmentaja Pekka Virta. Keräsen sopimus on mallia 1+1.

Rauman Lukko hankki ensi kaudeksi tutun ratkaisijan. Kaudet 2009-14 Raumalla pelannut Janne Keränen palaa kolmen KalPa-kauden jälkeen Lukon miehistöön, jossa tulevalla kaudella valmentaa KalPasta tuttu Pekka Virta.

Uransa parhaat tehot 24+18 päättyneellä kaudella tehneen Keräsen sopimus Lukon kanssa on kestoltaan 1+1.

− Janne on sellainen pelaaja, joka menee koko ajan eteenpäin − räjähtävä ja hyvä tekemään maaleja. Jos jotain, niin fyysistä ja henkistä kestävyyttä lähdetään vielä hieman kehittämään, mutta kuten on nähty, niin parhaimmillaanhan Janne on tämän sarjan parhaita maalintekijöitä, kommentoi Virta joukkueensa tuoretta hankintaa.

- Olen edelleen sitä mieltä, että hänen kohdallaan täytyy uskaltaa pitää maajoukkuepaikkaa vahvana tavoitteena ja sitä kautta tavoitella mahdollisesti vieläkin isompia ympyröitä. Sen tyypin rooliin meilläkin häntä odotetaan.

Keränen palaa innoissaan tuttuun ympäristöön.

− Raumalla pelaaminen on aina hieno mahdollisuus, sillä kyseessä on perinteikäs kiekkokaupunki, joka elää ja hengittää lätkää. Viime Rauman reissulta jäi hyvät muistot, joten odotan innolla, että päästään aloittamaan uusi kausi.

− Viime kerrasta olen mennyt eteenpäin niin fyysisellä kuin henkiselläkin puolella. Olen saanut voimaa lisää, mikä helpottaa huomattavasti operoimista esimerkiksi maalinedustalla ja kulmissa. Maalintekoon on tullut oikealaista päättäväisyyttä ja malttia. 

» Lähetä palautetta toimitukselle