Jani Tuppurainen jatkaa Hokissa

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki tiedotti maanantaina solmineensa jatkosopimuksen laitahyökkääjä Jani Tuppuraisen kanssa. Viime kauden avainpelaajiin kuulunut Tuppurainen nähdään Hokki-paidassa myös ensi kaudella.

Kiekko-Oulusta vuosi sitten Kajaaniin siirtynyt Jani Tuppurainen, 23, oli päättyneellä kaudella yksi Hokin tehokkaimmista hyökkääjistä. Runkosarjassa lukemat 15+17=32 tehtaillut oululaislähtöinen laituri kokeili menneellä kaudella myös SM-liigavauhtia hopeajoukkue Kärppien riveissä. Kahdeksassa pelaamassaan pääsarjaottelussa Tuppurainen merkkautti tililleen yhden syöttöpisteen.

Tuppuraisen jatkosopimus Hokin kanssa on vuoden mittainen. Hän on optimistinen seuran tulevaisuudennäkymien suhteen.

- Hokissa oli viime kaudella mahtava henki pelata, kun alkukauden opettelu alkoi tuottaa tulosta. Yleisökin löysi halliin mukavasti. Tuntuu hyvältä jatkaa Hokissa, ja luulen, että joukkueesta tulee jopa parempi kuin viime kaudella.

Jani Tuppurainen on Hokin viides sopimuspelaaja. Aikaisemmin jatkonsa kajaanilaisseuran riveissä ovat varmistaneet joukkueen kapteeni Kimmo Happo, Mikko Karjalainen, Miikka Kuusela ja Ville Nissinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle