Jani Kiviharjulla edessä parin viikon lepo

LIIGA / Uutinen
Eilisessä Jokerit - TPS ottelussa loukkaantunut TPS:n Jani Kiviharju joutuu parin viikon sairaslomalle. Kiviharju jäi Martti Järventien jyrän alle sillä seurauksella, että turkulainen joutui jättämään kentän solisluuvamman vuoksi.

Jokerit pelasi ylivoimalla viidellä kolmea vastaan, kun isäntien Martti Järventie taklasi Kiviharjua laidan vieressä TPS:n puolustusalueella. Kiviharju jäi jäähän makaamaan, eikä kyennyt enää jatkamaan peliä.

Seurauksena oli ruhjevamma solisluun päässä ja lääkärien ennusteen mukaan parin viikon sairasloma.

- Pelasimme kolmella viittä vastaan ja kiekko meni kulmaan. Järventie lähtee siniseltä täyttä vauhtia ja hyppää kyynerpää edellä. Ei se puhdaskaan ollut se taklaus, toteaa Stouni.

Kiviharjun mielestä tilanne oli täysin tahallinen.

- Jollei kiekkoa yritä pitää alueella viidellä kolmea vastaan pelattaessa, vaan mielummin pelataan kaveria. Se on minun näkemykseni asiasta. Solisluuhun tuli ruhjevamma. Kuvissa ei ollut mitään.

TPS:n kakkosvalmentaja Mikko Sokka oli asiasta vaitonainen. Hän totesi kuitenkin tuomarin nähneen taklauksen pelin hengen mukaiseksi, mutta oli asiasta eri mieltä.

Heti pelin jälkeen pelättiin Kiviharjun joutuvan kuukauden sairaslomalle. Tämän päivän tutkimuksissa sairasloman pituudeksi on varmistunut pari viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle