JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Jani Keinänen toistaiseksi Heinolassa

MESTIS / Uutinen
Pelicansin ja HPK:n monivuotinen runkohyökkääjä Jani Keinänen aloittaa kautensa Mestiksessä ja HeKissä. Samalla heinolalaisseura ilmoitti joukkueensa toisen profiilivahvistuksen Mikko Niinikosken tehneen loppukauden kattavan sopimuksen.

32-vuotias Keinänen edusti viime kaudella Tanskan liigan Herning IK:ta. Lahdessa asuva keskushyökkääjä etsii myös täksi kaudeksi pelipaikkaa ulkomailta tai SM-liigasta, mutta aloittaa näillä näkymin kautensa HeKin vahvuudessa.

- Hänen sopimuksensa on voimassa toistaiseksi, joten emme tiedä kuinka pitkään saamme pitää hänet riveissämme. Meille olisi iso juttu, jos hän pelaisi yhdenkin ottelun, sanoo seuran urheilutoimenjohtaja ja apuvalmentaja Janne Sinkkonen.

- Pelaaja itse lähestyi meitä ja asiat loksahtivat kohdalleen. Hän tulee olemaan tässä sarjassa kova kaveri, Sinkkonen suitsuttaa.

Heinolaan Keinäsen johdattivat kaupungin läheinen sijainti sekä vanhat tutut valmentaja Kari Eloranta ja urheilutoimenjohtaja Sinkkonen.

Merkittävä uutinen heinolalaisittain on, että laitahyökkääjä Mikko Niinikoski jää joukkueeseen koko kaudeksi. Jo aiemmin joukkueen vahvuuteen liittyneellä Niinikoskella olisi ollut mahdollisuus siirtyä ulkomaille lokakuun loppuun mennessä, mutta suureen rooliin kaavailtu 30-vuotias hyökkääjä päätti jäädä Heinolaan.

Myös SM-liigassa kahden kauden ajan Pelicansia edustaneen Niinikosken edellinen seura on Tanskan liigasta, Nordsjælland Cobras.

» Lähetä palautetta toimitukselle