Jani Hurme Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Ilves vahvistaa maalivahtiosastoaan kokeneella Jani Hurmeella. Turkulaislähtöisen veräjänvartijan sopimus kattaa tämän ja ensi kauden.

Urallaan pitkän matkan tehnyt Jani Hurme siirtyy Tampereen Ilvekseen. 34-vuotias Hurme on urallaan pelannut 76 NHL-ottelua Ottawa Senatorsin ja Florida Panthersin riveissä. Lisäksi Hurmeella on kokemusta IHL:sta, ECHL:sta ja AHL:sta, sekä Ruotsin Allsvenskanista Malmön riveistä, josta Hurme Ilvekseen siirtyy.

SM-liigaa Hurme on pelannut aiemmin TPS:n riveissä. Edellinen kosketus SM-liigaan tapahtui kaudella 2006-07, jolloin Hurme pelasi 48 ottelua torjuntaprosentilla 91,8. Tällä kaudella vammoista kärsinyt Hurme on pelannut ainoastaan viisi ottelua.

– On ihan selvää, että Ilveksen kurssi on korjattava. Laajojen keskustelujen jälkeen seurajohto ja valmennusjohto ovat päättäneet aluksi vahvistaa maalivahtiosastoa. Jani Hurme on erittäin motivoitunut ja haluaa pelata edelleen huipputasolla, Ilveksen urheilujohtaja Juha Hautamaa kertoo seuran verkkosivuilla.

Hurme saattaa pelata ensimmäisen ottelunsa Ilveksessä jo tapaninpäivänä, jolloin tupsukorvien vieraaksi asettuu paikallisvastustaja Tappara.

Samalla Ilves ilmoittaa tehneensä kahdelle seuraavalle kaudelle jatkosopimukset Joonas Raskin ja Matias Myttysen kanssa. Molemmat pelaajat kuuluvat Kanadaan lähtevään nuorten MM-kisajoukkueen leiriryhmään.

» Lähetä palautetta toimitukselle