Jan Lasak Jokereihin

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit on solminut tammikuun 25. päivään saakka kestävän sopimuksen slovakkimaalivahti Jan Lasakin kanssa. Jokereilla on optio sopimuksen jatkamiseen.

Jan Lasak, 31, pelasi viime kaudella Slovakian pääsarjaa HC Kosicen paidassa ja myöhemmin 21 ottelua Venäjän KHL-liigan HK Atlantissa. Venäjällä Lasakin torjuntaprosentti oli 90,8% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,50 ottelua kohden. Tältä kaudelta Lasakilla ei vielä ole pelikokemusta.

– Lasak tuo tarvittavaa kokemusta maalivahtiosastollemme. Hän on pelannut kovissa paikoissa, Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kertoo joukkueen verkkosivuilla.

Lasak on pitkän uransa aikana voittanut Slovakian ja Tshekin liigojen mestaruudet sekä pelannut Slovakian maajoukkueessa yhdeksät MM-kisat, kahdet olympialaiset ja yhden World Cupin. Maajoukkuetasolla Lasak on voittanut MM-kisoissa sekä kultaa, hopeaa että pronssia. Kevään 2004 kisoissa Lasakilla oli MM-kisojen paras torjuntaprosentti ja päästettyjen maalien keskiarvo.

» Lähetä palautetta toimitukselle