BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jan Hagelberg HC Keski-Uudenmaan rinkiin (päivitetty)

MESTIS / Uutinen
Menneellä kaudella Mestiksen tehokkaimpiin puolustajiin lukeutunut Jan Hagelberg liittyi HC Keski-Uudenmaan rinkiin. Suomisarjalaisseura on värvännyt riveihinsä myös muita Mestis-pelureita.

23-vuotias Hagelberg pelasi erinomaisen kauden HeKissä. Jokerikasvatti nousi heinolalaisten ykköspuolustajaksi ja kirjasi runkosarjasta tililleen muikeat tehopisteet 7+14=21. Hyvästä liikkeestään tunnettu kiekollinen puolustaja on pelannut urallaan Mestistä myös kahden kauden ajan Kiekko-Vantaassa.

HC Keski-Uusimaa uutisoi hankinnastaan kotisivuillaan. Hagelberg täsmentää kuitenkin, että sopimus seuran kanssa sisältää mahdollisuuden siirtyä vielä kesän aikana muualle, mikäli puolustajalle tarjoutuu paikka pelata ja harjoitella jääkiekkoa täysipäiväisesti.

HC Keski-Uusimaa kertoi myös, että joukkueen kakkosvalmentajaksi kaavailtu Tuomas Nikoskelainen jättääkin fläppitaulut muille miehille ja hyppää sen sijaan vielä tositoimiin. Sportissa viime kauden aloittanut ja Vantaalla päättänyt Nikoskelainen, 30, kärsi vammoista, jotka olivat lopettaa miehen uran. Vielä toissa kaudella peräti 22 maalia runkosarjassa paukuttanut laitahyökkääjä on pelannut urallaan yli 300 Mestis-ottelua.

Suomi-sarjan kärkisijoille hamuavan seuran tuoreimpiin hankintoihin kuuluvat myös hyökkääjät Karri Eliasson (HIFK-A) ja Tomi Lesonen (HPK-A). Jo aiemmin keravalaisten rinkiin ovat liittyneet muun muassa maalivahdit Mikael Vuorio (Jokerit) ja Tommi Tervo (SaPKo). Seura kertoo lisäksi neuvottelevansa kolmen SM-liiga-kokemusta omaavan pelaajan kanssa.

Päivitetty 31.5.2009 22:15

» Lähetä palautetta toimitukselle