TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Järvinen syyskuun Mestis-tähti

MESTIS / Uutinen
Jatkoajan Mestis-toimitus valitsee tälläkin kaudella joka kuukausi sarjan parhaan pelaajan. Syyskuun parhaan titteli meni ylivoimaisella ääntenenemmistöllä TuTon puolustaja Pasi Järviselle.

Kokenut ja paljon maailmaa kiertänyt Järvinen pelasi koko syyskuun loistavasti. TuTon 31-vuotias avainpuolustaja johti kuukauden vaihtuessa jopa koko sarjan pistepörssiä.

Kiekollisesti erittäin taitava Järvinen kerää hurjia tehoja hyvällä liikkumisellaan ja oikea-aikaisuudellaan. Peliälyn ansiosta miehelle ei tule kentällä juuri koskaan kiire, vaikka liike saattaa kohtuullisen verkkaiselta näyttääkin.

Turussa hämeenlinnalaistaustainen puolustaja pelaa nyt toista peräkkäistä kauttaan. Viime kaudella oikea käsi alhaalla pelaava Järvinen saalisti myös kovia tehoja heti TuTon riveihin kesken kauden liityttyään. Nyt mies on jatkanut vähintään samaan malliin.

Aikaisemmin Järvinen on pelannut vuosikausia ulkomailla, kokemusta on kertynyt Italian, Ranskan, Norjan ja Englannin sarjoista.

Suomen divaritasolla parhaimmillaan lähes virheettömään peliin pystyvä puolustaja on pelannut TuTon lisäksi Hermeksessä, Ahmoissa ja Jukureissa, jossa voitti vuosituhannen alussa kaksi Mestis-mestaruuttakin.

» Lähetä palautetta toimitukselle