TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Jämtin lähtee TPS:stä

LIIGA / Uutinen
Turun Palloseura ja hyökkääjä Andreas Jämtin ovat purkaneet tätä kautta koskevan pelaajasopimuksensa.

22-vuotias Jämtin palaa kotimaahansa Ruotsiin ja siirtyy aiemmin Elitserienissä edustamaansa seuran eli jönköpingiläisen HV-71:n paitaan.

- Kyllä me odotimme hänestä enemmän, ja luulen, että hän odotti itsekin enemmän. Tietynlainen tyytymättömyys molemmin puolin johti tähän ratkaisuun, toimitusjohtaja Jouko Narvanmaa kommentoi Jatkoajalle.

Syyskesän harjoitusotteluissa Jämtin pelasi kovin tehoin ja raivasi tiensä monien kannattajien sydämiin. Liigapeleissä laiturin otteita vaivasi kuitenkin epätasaisuus. Viime aikoina Jämtinin rooli jäi odotettua pienemmäksi ja tämän takia sopimus purettiin yhteisestä tahdosta.

- Tämä ratkesi aika nopeasti. Eilen juteltiin hänen agenttinsa kanssa ja sitten oltiin HV-71:n suuntaan yhteydessä. Hän lentää Ruotsiin viikonlopun aikana.

Jämtin ehti pelata SM-liigassa 37 ottelua, joissa syntyi tehot 8+7. Rangaistusaitiossa hän istui 81 minuuttia.

Ruotsalaishyökkääjän poistuttua TPS:llä on ulkomaalaiskiintiössään yhden pelaajan verran tilaa. Mahdolliset lisävahvistukset ovatkin todennäköisesti ulkomaalaisia, kotimaisia huippupelaajia ei Suomen jäille juuri ole tarjolla.

- Kuten on moneen kertaan todettu, koko ajan haetaan, jos löytyisi jotain. Toivottavasti saadaan asioita ratkeamaan lähipäivinä, totesi Narvanmaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle