IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Jämsen, Pesonen ja Lahesalu Kärppäpaitaan

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät julkaisi tänään kolme uutta pelaajasopimusta. Nimekkäin tulija on Tampereen Tapparasta yksivuotisella sopimuksella siirtyvä kokenut laituri Lasse Jämsen.

29-vuotias Jämsen on Jyväskylän JYPin kasvatti, joka on liigaurallaan edustanut myös Lahden Pelicansia ja Tampereen Tapparaa. Jämsenin viime kausi ei ollut paras mahdollinen ja hän siirtyikin ennen siirtoajan loppumista Pelicansista Tapparaan.

Parhaalla liigakaudellaan 2000-2001 Jämsen teki 56:ssa ottelussa tehopisteet 23+21=44. Tulloin hän Lahdessa pelatessaan muodosti yhden sarjan pelätyimmistä ketjuista yhdessä Tommi Turusen ja Mikko Peltolan kanssa.

- Kyllä tässä itsellä on hyvät tunnelmat. Työpaikka löytyi vihdoinkin, Jämsen totesi.

Toinen uusi hyökkääjä on Kärppien oma kasvatti, viime kaudella Kajaanin Hokissa ja Mestismaajoukkeessa pelannut Janne Pesonen. 21-vuotias Pesonen on harjoitusotteluissa ollut seuran tehokkaimpia pelaajia, mistä osoituksena kakkostila Tampere Cupin pistepörssissä. Räväkän Pesosen sopimuksen pituus on 3 vuotta.

Puolustuksessa nähdään kautta aikain SM-liigan toinen virolaispelaaja. Kajaanin Hokin ja Kärppien yhteistyöllä puolustaja Lauri Lahesalu aloittaa kauden Kärppien riveissä. Kiekollisessa osaamisessa puolustuksen parhaimmistoon lukeutuvalle Lahesalulle avautui pelipaikka Kärppien joukkueessa kahden runkopuolustajan, Ilkka Mikkolan ja Kimmo Lotvosen, loukkaantumisten takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle