TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Jäminki Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaan hyökkäyskalusto vahvistui parilla uudella pelaajalla. Vantaalle siirtyvät Ilveksen Tommi Jäminki sekä viimeksi Suomi-sarjan HeKissä kiekkoillut Henri Nuutinen.

Espoolaislähtöinen Tommi Jäminki pelasi viimeiset kolme vuotta liigaa Ilveksessä. Pääsarjassa Jäminki on kunnostautunut lähinnä kiekottomassa pelissä. Yhteensä raamikkaan 22-vuotiaan tilillä on reilut sataviisikymmentä SM-kamppailua, joissa hän on viimeistellyt kahdeksan maalia.

Kiekko-Vantaan toinen uusi hyökkääjä, Henri Nuutinen, on lähtöisin Lahdesta. 22-vuotias hyökkääjä oli viime kesänä Pelicansin harjoitusringissä, mutta joutui lopulta hakemaan peliaikaa Heinolasta. Nuutinen pelasi HeKin riveissä 30 runkosarjaottelua tehopistein 4+8. Neljässä playoff-ottelussaan hän syötti yhden ja viidessä Mestiksen karsintasarjan ottelussaan kaksi maalia.

Uusimpien sopimustensa myötä Kiekko-Vantaalla on nyt riveissään 19 sopimuspelaajaa. Seura testaa loppuviikosta yhtä puolustajaa ja yhtä laitahyökkääjää. Vantaalaiset etsivät lisäksi riveihinsä yhtä keskushyökkääjää, maalivahtitilannetta katsastetaan kun Pelicansin testattavana olevan Antti Niemen tulevaisuus ratkeaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle