Ivan Majeský Floridan aurinkoon

LIIGA, NHL / Uutinen
Päättyneellä kaudella Tampereen Ilvestä SM-liigassa edustanut slovakialainen puolustaja Ivan Majeský siirtyy NHL-seura Florida Panthersin riveihin yhden vuoden mittaisella kaksisuuntaisella sopimuksella.

Majeský kuului Ilveksen pronssimiehistön tärkeimpiin lenkkeihin ja nousi varsinkin playoffeissa liigan puolustajakaartin terävimmälle huipulle. Isokokoinen (195cm, 103 kg) slovakki merkkautti runkosarjassa tililleen 2 maalia ja 14 maalisyöttöä ja oli joukkueelleen erittäin arvokas pelaaja varsinkin omalla kenttäalueella.

Ivan Majeský on äärimmäisen vahva fyysinen puolustaja, jonka ominaisuudet sopivat Pohjois-Amerikan kapeisiin kaukaloihin erinomaisesti. Majeský liikkuu isoksi mieheksi loistavasti, mikä on valtava apu NHL-pelipaikasta taisteltaessa. Slovakki siirtelee kiekkoa varmasti, purkaa tarvittaessa nöyrästi paineen omalta alueelta ja jakaa erittäin kovia puhtaita taklauksia.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo ei ole vielä suuremmin kommentoinut joukkueensa pelaajamenetyksiä. Ringissä on mukana paljon lupaavia nuoria, mutta arvatenkin katseet on suunnattu myös muualle Majeskýn ja Toni Dahlmanin lähtöjen pelaajamateriaaliin aiheuttamien aukkojen paikkaamiseksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle