Itävaltalaishyökkääjä kovalla hinnalla Islandersiin

NHL / Uutinen
Thomas Vanek hyökkää jatkossa Islandersin paidassa.
Kuva © Getty Images
Buffalo Sabres on kaupannut itävaltalaistähtensä Thomas Vanekin New York Islandersin paitaan vaihdossa Matt Moulsoniin.

Buffalo Sabresia vuodesta 2005 edustanut itävaltalainen Thomas Vanek on myyty New York Islandersiin. Alkukauden Sabresin kapteenina toiminut tähtilaituri siirtyy Islandersiin vaihdossa Matt Moulsoniin. 29-vuotias Vanek on urallaan pelannut Sabresissa 598 ottelua tehden niissä 497 tehopistettä. Vanek on Sabresin oma ensimmäisen kierroksen varaus.

Pelaajakaupan toinen pelaaja Moulson on pelannut Islandersin paidassa vuodesta 2009, edustettuaan sitä ennen Los Angeles Kingsiä. 29-vuotias Moulson on alunperin Pittsburgh Penguinsin varaus. Kanadalainen on merkauttanut 233 tehopistettä pelaamissaan 333 ottelussa.

Sabres saa kaupan myötä myös kesän 2014 Islandersin ensimmäisen kierroksen varausvuoron, sekä kesän 2015 toisen kierroksen vuoron. Vanekista tulee tulevana kesänä rajoittamaton vapaa agentti. Jos hän ei solmi Islandersiin jatkosopimusta ennen heinäkuuta, hän on vapaa siirtymään muualle.

Islandersia edustaa myös toinen itävaltalaishyökkääjä Michael Grabner. Sabres kauppasi myös edellisen kapteeninsa, kun Jason Pominville siirtyi viime kaudella Minnesota Wildiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle